Esztétikai Fogászat Új-Buda Szívében

Hatalmas segítség az ember számára, ha könnyen megközelíthető helyen talál fogászatot. Legfőképpen igaz ez, ha viszonylag egészségesek a fogaink és csak rutin ellenőrzésekre, vagy gyorsan elvégezhető esztétikai beavatkozásokra van szükségünk.

esztétikai fogászati rendelő

A konzultációkat általában minden fogorvos 6 hónapos időszakokra szokta javasolni, hiszen ez az az időtartam amin beül még kideríthető, ha valami komoly gond lenne kialakulóban. Ezen felül a gyakori fogászati látogatók sokszor vesznek igénybe esztétikai fogászati szolgáltatásokat. A töméscserék, fogfehérítések és fogkő eltávolítások a leggyakoribb indokok amiért a betegek felkeresik a fogászatokat.

A Pont32 Fogászat és Szájsebészet pedig ebből a szempontból igazi főnyeremény, hiszen Újbuda Központtól csak pár perc sétára van. Épp ezért könnyen megközelíthető ez az esztétikai fogászati rendelő a Belváros és a budai oldal legtöbb részéről viszonylag könnyen. Ráadásul a központi fekvés garantálja, hogy mind tömegközlekedéssel, mind kerékpárral, mind autóval gyorsan és egyszerűen elérhető. Sőt az igazán jó tervező akár munkába menet és jövet is be tudnak iktatni egy gyors szépítő kezelést. Természetesen ez csak egy része a fogászati szolgáltatásaiknak, hiszen a szájsebészettől kezdve az implantológiáig mindent megtalálhatunk itt.